Despre mine

M-am născut la 06.10.1988 în Braşov.

Am absolvit Facultatea de Drept şi Sociologie din Braşov, specializarea Drept.

Am debutat in 2015 cu romanul poliţist „Sânge şi Flori de Portocal” la editura Tracus Arte. Lansarea a avut loc la targul de carte « Gaudeamus » şi la librăria Şt. O. Iosif din Braşov.

În 2016 am lansat în cadrul târgului de carte Bookfest, cel de-al doilea volum, un horror S.F. întitulat “Lacrimi de Ceacâr” la editura Vremea.

Cartea a fost lansată şi la Braşov cu ospitalitatea librăriei Şt. O. Iosif, fiind apoi disponibilă şi la Biblioteca Judeţeană George Bariţiu.

Mă consider o persoană echilibrată, sinceră, corectă şi muncitoare. Printre pasiuni se numără dreptul, psihologia şi studiul comportamentului criminal, medicina legală şi civilizaţia japoneză.

2 Comments

 1. Otilia Sirbu says

  Tessa Nadir este o tânără scriitoare al cărei potențial afectiv poate fi întregit printr-un echilibru al binelului cu răul fără a-l minimaliza pe unul în favoarea celuilalt. Ca orice ființă tânără caută să poarte lumea jubilând printr-o atitudine justițiară.

  Tessa Nadir trăiește prin bucuria scrisului. E o justițiară, o analistă a lacrimilor ce nu decimează, a mirosului portocaliu de lumină.

  Cine citește… iubește deopotriva lumina și întunericul, adevărul și contrariul lui. Cine descoperă lectura și dragul de ea, o va întâlni și pe Tessa Nadir așezată undeva la masa ei de scris așteptând curcubeul ca semn al adevărului.

  Ar trebui să purtăm de grijă acestor tineri care își doresc să scrie căutând adevărul pe care îl poartă cu ei prin cuvinte căutătoare de lumină.

  Profesor dr. Otilia Sarbu
  Lector universitar

  1. Tessa Nadir says

   Va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si pentru toate sfaturile utile pe care mi le-ati dat! Sunt foarte bucuroasa ca am avut ocazia sa intalnesc un om atat de deosebit ca dumneavoastra!

Leave A Reply

Your email address will not be published.