Sânge şi Flori de Portocal

0 755

Povestea conturează întâmplările din viaţa unei tinere procuroare din Rhode Island. Roberta King, o frumoasă şi descurcăreaţă domnişoară ce are o viaţă perfectă, o slujbă perfectă şi un logodnic perfect. Nu a pierdut niciun proces, este pe culmile succesului si mereu în centrul atenţei.

Acest mic Paradis în care trăieşte se transformă într-un coşmar atunci când trebuie să rezolve un caz care are în centru un criminal în serie inedit. Este atroce, misterios şi omoara tinere femei care urmează să îmbrace rochia de mireasă, înfigându-le un cârlig de măcelărie în piept. Lucrurile se complică şi mai mult atunci când în calea ei apare un alt bărbat la fel de misterios şi atroce : lordul din Yorkshire. Din acel moment ea îşi pierde controlul asupra vieţii, totul părând manevrat de lordul obsedat de control.

Logodnicul ei obţine funcţia mult dorită, in timp ce ea, în urma unei înscenări este internată într-un ospiciu pierzând astfel încrederea celor din jur. Singurul care pare receptiv la strigătul ei de ajutor este nimeni altul decât criminalul în serie, care îi facilitează evadarea din Rhode Island, dându-i posibilitatea unui nou început odată cu sosirea în Marea Britanie. Acolo uitând de tot ce a avut şi a pierdut, dar mai ales de sentimentele ei pentru lordul Masters, ajunge într-o importantă funcţie la o firmă de renume în industria modei. Cu toate acestea destinele ei şi cel al lordului dar şi al criminalului în serie sunt menite să se intersecteze însă niciodată atât de aproape încât să fie ceva decisiv.

Se vor ţese multe intrigi, vor avea loc multe întâmplări amuzante şi va fi mult suspans până când cei doi ochi albastri ajung să îi înfrunte pe cei doi ochi demonici arzând ca focurile din Iad. Să fie cei ai lordului Masters sau instinctul ei de procuroare o înşeală, chiar dacă inima ei o contrazice de fiecare dată ? O luptă crâncenă pentru propria ei viaţă şi a celor din jur va începe din momentul în care decide să lupte pentru adevăr. Iar atunci când îl află îşi dă seama că există o picatură de bunătate chiar şi în cele mai rele lucruri. Deznodământul este unul neaşteptat lăsându-l cu gura căscată pe cititor care deşi este nerabdător să afle identitatea criminalului, nu va dori ca povestea să se încheie.

Personajele principale cât şi cele secundare sunt menite să rămână în mintea şi inima cititorului, fiecare dintre ei având ceva interesant şi aparte, iar interacţiunea şi atracţia dintre ei îi face unici. La sfârşitul romanului cititorul va tânji după mai mult, o continuare, care să-l vrăjească din nou.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.